Filonxxxl Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Serdeczne gratulacje. Jak by nie było to jest to jednak najbardziej udany model w życiu (mój ma juz prawie 7 lat). Tylko z upływem czasu skala mu się zmienia... dziwne, nie :wink: Trzymajcie się ciepło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Dziękuję za gratulacje i życzenia! Działają! Maluszek jest bardzo grzeczny, pięknie się rozwija i oby tak dalej . A mi się nawet zdarza podłubać przy modelach. Jest dobrze :jupi: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 A mi się nawet zdarza podłubać przy modelach Dłub!!! To ci się uda jeszcze przez jakieś 7-10 miesięcy. Im bardziej mobilne dziecko, tym mniej mobilny tatuś ;-). To jest tzw. soft start ;-) Pozdrawiam serdecznie, kojot - z modelem 3 letnim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Im bardziej mobilne dziecko, tym mniej mobilny tatuś ;-). To jest tzw. soft start ;-) Czyli mobilność dziecka jest odwrotnie proporcjonalna do moblinośći tatusia :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Ale nie jest to funkcja stała w czasie. Podobno po ok. 14 latach następuje punkt przegięcia i tatuś zyskuje na mobilności przy stale rosnącej mobilności dziecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Moje gratulacje. Jakims cudem umknal mi ten temat,ale juz sie poprawilem. Zdrowia zycze i radosci . Peter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCRUBBY Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Im bardziej mobilne dziecko, tym mniej mobilny tatuś Uwaga - tatuś staje się mobilnym po 21:00. Problemem jest pełne uziemianie tatusia gdy mamusia staje się mobilna :-) WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO (jak powiedziałby Kubuś Puchatek)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 czegóż zyczyc tatusiowi duzo wolnego czasu i dumy z dziecka dzicku zdrowia i szczescia a mamusi? pociechy z nich obu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.