Gość tadzio--18 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Modelarstwem RC interesuje sie już od nie pamiętnych lat i teraz chce zrealizować moje marzenie. Dlaczego dopiero teraz bo kłopot jest z kasą!!! A teraz myślę że dam rade. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Witam Ej, ale podlizywanie się do administracji to mój pomysł :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tadzio--18 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Sory nie czytałem twojego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Witaj ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.