Jacqubes Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Czy ktoś z was wie, czy mozna dokonac wpłaty na konto w mBanku za darmo ( jak wiadomo mBank nie posiada swoich odziałów - tylko net i telefon) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 http://www.mbank.com.pl/oferta/karty/bankomaty/index.html wpłatomaty!! ja mam inteligo(czyli pkobp) i mbank i z tych dwóch bardziej lubię inteligo mimo iż jak saldo konta wynosi poniżej 100 zł płacę 3,99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Czyli tak jak myślałem Miałem nadzieje, ze równiez mają podpisaną umowe z jakims bankiem na darmowe wpłaty. Bo darmowe wypłaty są w WBK i EuroBanku jak wiadomo. Niestety wpłatomatu w Lubaniu nie ma. Jeszcze sie zastanawiam nad WBK'owym kontem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 załuż sobie konto w PKO BP i poproś o dosęp internetowy super sprawa i lepsza od Inteligo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 w czym lepsza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 w czym lepsza? Chyba w kolejkach i obsłudze klienta ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Mało wiecie Tańsza przedewszystkim, możliwośc wpłaty wypłaty w banku bez prowizji, możliwość prostych kredytów itp. Zawsze mozęsz iść do banku i wyjaśnić sprawe w 4 oczy. a system internetowy działa na oprogramowaniu Inteligo Używam go chyba od 7lat. najpierw zwało się e-PKO i jako zabezpieczenie miałem token, ale to były 2 różne konta nei zwoązane z moim rachunkeim w PKO. później zaproponowali mi właśnie dostęp do zwykłego Superkonta przez internet przy użyciu serwisu Inteligo i tak sobei kożystam do teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 wpłacam za darmo w każdym banku, wypłacam bez prowizji w większości bankomatów idę do banku i rozmawiam nie wiem jak w innych miastach ale w Lublinie kolejki w pkobp sa nonstop i to takie fest :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.