kamil_rc Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 ASP 91 FS. Pisze zaraz pod tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek-91 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Witam Mam pytanie do posiadaczy madmana. Jestem obecnie na etapie montażu silnika i przygotowaniu modelu do oklejania. No i tu pojawia się problem. Czy w swoich modelach stosowaliście skłon i wykłon silnika? Pozdrawiam Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 wszystko na 0 i lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 wszystko na 0 i lata Dobrze prawi - na 0 i lata :shock: ale jak trochę ci się gibnie to źle nie będzie :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 mozna ze 2 st w prawo i 1 w doł . Ja cwiczyłem różne ustawienia i zawsze latał super . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B. Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 U mnie było tylko ok. 2 st w prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek-91 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Dzięki za odpowiedzi. Jutro może się za to zabiorę i wpasuję łoże z silnikiem. Na razie dam tylko lekko w prawo i zobaczę jak się będzie sprawował model. Pozdrawiam Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoNzo Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Witam serdecznie Na pewno ma ktoś wyliczone wszystkie materiały konstrukcyjne do madmana 1,5 m. Ile i jakiej balsy wam zeszło, listewki itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.