rob Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Serdecznie zapraszam na piknik modelarski który odbędzie sie na lotnisku w Radawcu. Start dnia 5.07 w godzinach około rannych Koniec dnia 6.07 wieczorem. Jak zwykle to bywa wymiana doświadczeń nocnych też bedzie miała miejsce. Mapka dojazdu jak i najświeższe informacje na stronie www.radawiecrc.pl Jeżeli macie jakieś sugestie dotyczące organizacji proszę pisać tu. Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 to chyba w lipcu a nie w czerwcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 No tak pogoda taka sobie , ale jutro ma być lepiej , do zobaczenia w RADAWCU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Tradycją jest że na pikniku Lubelskim pada albo upał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Z przewagą padania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Jak my przejeżdżamy zawsze pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 dlaczego Wy zawsze przyjeżdżacie w takim razie?;p ale nie jest źle, gorzej jak w zeszłym roku na pewno nie będzie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 panowie pogodę trzeba "odczarować" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 A no właśnie nie wiem dlaczego przyjeżdżamy :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 jak macie foty to dawac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Kuba, gdzie tak zniknąłeś...potem poleciałem;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Kuba, gdzie tak zniknąłeś...potem poleciałem;p Tak myślałem ze sie tak wywiniesz! A pojechałem bo za wiele sie nie działo, cały piknik katował Jaka i nic nie latało :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Ja byłem w niedziele między 10,a 13 godziną. No to trochę się działo: Reszta jutro!!! 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Na stronie lotniska w Radawcu pojawiła się krótka relacja z pikniku - Radawiec RC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Fotki z tej imprezy również na www.pa-lo-ok.prv.pl , zapraszam do oglądania;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.