pablo35 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Witam wszystkich i goraco pozdrawiam wszystkich milosnikow Skrzydel!!! Troche sie pogubilem w tych okienkach i nacisnolem sobie nie to co trzeba, haha. Wiec jescze raz witam wszystkich goraco, mam na imie Pawel i od niedawna zaczolem zabawe RC. Wczesniej duzo modeli plastikowych a i kartony tez byly na tapecie. Zamilowanie lotnictwem chyba od dziecka, szczegolnie lotnictwo wojskowe, nawet sluzba wojskowa w 32 Bazie Lotnicta Łask (radiooperator), wiec podotykalem troche w miare mozliwosci. Od roku poglebilo sie moje zainteresowanie RC, wiekszy dostep , nizsze ceny niz przed laty, ale za to czasu mniej. Zaczolem budowe RAZOR 90, idzie niezle ale wiedza tylko z glowy, obawiam sie ze lot moze byc kruciutki dlatego mam duzo pytan, Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeventhSon Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Witaj na pokładzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi