BodzioPilot Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Witam, forum to sledze od dlugiego czasu, lecz nie moglem sie zarejestrowac bo mi obrazek z kodem sie nie pokazywal:( , ale juz jest ok i moge napawac sie modelarstwem z Wami:D Pozdrawiam wszystkich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darand Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Witaj, napawaj się, bo jest czym A jakie masz plany modelarskie? Pozdrawiam i życzę wysokich lotów i łagodnych ladowań. Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioPilot Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Jakie plany modelarskie? w sensie na kartce czy ogolnikowo:) Moja kariera modelarska wygladala tak: od malego kleilem plastykowe od malych samolocikow po duze lotniskowce:), potem zaczely sie autka, ale szybko sie znudzily, potem dluuga przerwa, i ktoregos dnia kupilem zestaw Guillowsa modelu Hawker Hurricane, to tak tylko sklejalem dla frajdy:), potem dlugo przegladalem to forum i popularne o helikach( bez reklamy:P:). no i zakupilem lame v4 , dosyc niedawno, jednak nie chce fruwac, wymienialem prawie wszystko, i teraz czekam na Nemo:), mam telemasterka od jednego z uzytkownikow tego forum(czeka na wyposarzenie, juz wkrotce:D , a w miedzy czasie buduje Rwd by Skazoo Pozdrawiam zapomnialem, plany? chce sie dobrze bawic:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.