Pietuh Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Model ma służyć do jazdy wszędzie gdzie to możliwe, jego poprzednik Crawler z tradycyjnym FPV jezdził po lesie podglądał przyrodę i szukał grzybów, ale jakość przekazywanego obrazu była kiepska.Ponieważ Crawler po latach się trochę znudził i był mało uniwersalny, zamieniłem na trial.Autko kupiłem niekompletne i trochę czasu mi zajęło zmontowanie i uzupełnienie braków, przy okazji miałem porównanie z Sand Masterem Kyosho w temacie sklecania i ten ostatni to maksymalna prostota, wszystko się skręci jednym śrubokrętem,przy Axialu potrzebny warsztat samochodowy i to dobrze wyposażony Przekaz Video i nagrywanie w jakości HD zapewnia kamera od Phantoma FC40, sterowanie kamery odbywa się z poziomu tabletu lub telefonu, można załączać nagrywanie, robić zdjęcia i dodatkowo jest zoom.Z uwagi na Wifi link RC jest na 27mHz, przynajmniej na razie. Auto w akcji Aparatura z podglądem w HD Przy zastosowaniu na odbiór Wifi dobrego telefonu lub tabletu (Ram pow 1Gb) zasięg przekazu obrazu dochodzi do 300m i obraz w porównaniu ze standardowym FPV to miód-malina. Film z oblotu-objazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi