modelpiotrek Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Witam kolega znalazł takie vario z możliwością pomiaru prędkosci itd cena jest atrakcyjna 129eu może ktoś coś wiecej powie na ten temat? tu link http://translate.google.pl/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.elv.de%2Foutput%2Fcontroller.aspx%3Fcid%3D74%26detail%3D10%26detail2%3D9179%26SORT%3D%26PAGE%3D&hl=pl&ie=UTF8&sl=de&tl=pl zwłaszcza mnie interesuje opinia Piotrka Pitlab bo to jest alternatywa dla jego wario pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitlab Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Witamkolega znalazł takie vario z możliwością pomiaru prędkosci itd cena jest atrakcyjna 129eu może ktoś coś wiecej powie na ten temat? [...] zwłaszcza mnie interesuje opinia Piotrka Pitlab bo to jest alternatywa dla jego wario Zgłaszam się do odpowiedzi :-) To wario jest bardzo mało czułe, zaledwie 1m/s. Pożytku w termice większego z niego nie będzie. Nie mówi, więc żeby cokolwiek sprawdzić trzeba oderwać oczy od modelu i spojrzeć na wyświetlacz. Opinia na RC Groups też nie jest zbyt przychylna. Widziałem je przez chwilę na zeszłorocznym Żarze - mieli go koledzy z Czech. Jeden latał, drugi trzymał wario. Nie miałem okazji się pobawić. Jedyna wizualna uwaga to odbiornik jest taki jak na obrazku - wielka cegła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 A nie mówiłem Ja zainwestowałem w takie cóś w tym roku nowej wersji po zmianach sprzętowych i softowych nie testowałem, ale mam nadzieje że w sobotę to zmienię. ale w zeszłym sezonie rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Dzięki Piotrze za Twoją opinię to w zupełności mi wystarcza i zaczynam zbierac kasę na Twój wariometr! pozdrawiam serdecznie Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.