Kwasiu Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Kupiłem ostatnio ogniwa kan 350 z mixmodel i jest na nich data 12/04/07 czy to oznacza że leżą już rok czy coś z nimi może być nie tak, nie ładowałem ich jeszcze. Mam się tym przejmować?? :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelm Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Z ciekawości popatrzyłem na swoje KAN'y 1050 mają datę 15/11/05. Kupiłem je na jesień 2006r. , więc też rok miały. Problemów zero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Kwasiu, przed pierwszym użyciem uformuj prawidłowo pakiet. Nieco o formowaniu jest tu: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?p=35900 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 dzięki już myślałem że coś z nimi może być nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.