Jedza Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Witam wszystkich, jestem mozna powiedziec ze nowicjuszem w tych sprawach zakupilem sobie autko spalinowe firmy HPI ( Subaru impreza STI) . Ale jest sprawa tego typu ze aukto nie posiada serwa gazu ??? nie zabardzo mi wiadomo jakie to musi byc. Osoba od ktorej to kupilem mowila mi ze kosztuje ok 30 zl. Moze mi ktoś z was pomóc w doborze takiego serwa? gdzie i za ile moge to nabyc pzdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki0506 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 witam może serwo HS- 322HD CENA : 34,50zł Hitec lub mniejsze HS-85MG CENA : 91,50zł 8) w sklepie http://modele.sklep.pl/index.php?cPath=18_199_21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phoenix_rc Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Witam Nie poleciłbym serwa z metalowymi trybami - szybciej złapie luzy. Poza tym na dźwigni gaźnika nie ma sił które wymagałyby stosowania metalowych zębatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Standard w zupelnosci wystarczy i prawdopodobnie pod takie serwo zostal model przygotowany. Standardowe serwo ma okolo 40x20mm- sprawdz czy wlasnie pod takowe masz otwor i kup- najlepiej cos z hiteca- tak jak np Lukasz pokazal 322HD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki0506 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 tak jak napisałem servo HS-322HD jest dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.