kacper1994m Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Dopiero zacząłem z samolotami elektrycznymi i narazie takie mnie interesują. Niestety miałem fatalny początek, ponieważ kupiłem Oriola, który nie wznosi się w powietrze. Myślałem, że kupię najtańszy i się chociaż trochę nauczę latać, ale nie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek504b Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Witam, Nie przejmuj się napewno będzie dobrze musi być dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper1994m Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Muszę się teraz zapisać na kurs latania, tylko nie wiem jaki samolot kupić. Nie przepadam za motoszybowcami i chciałbym gotowy do lotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 ja bym polecał takowy model: http://www.sklep.modelarnia.pl/index.php?p1072,bellanca-decathlon-480-zestaw-rc uczyłem i jeszcze się na nim ucze latac (nie ma potrzeby zakładania lotek ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper1994m Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Dzięki, ciekawy model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 ja sie przymierzam do zakupu swojego pierwszego modelu i nie chcialbym na poczatek wydawac za duzo dlatego ktory model byscie polecili tego decathlona czy sky lady II , oba modelami mozna wykonywac jakies proste akrobacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper1994m Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Ja czytałem niedawno, że decathlon jest źle wywarzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Przecież sam sobie model wyważasz jak zestaw może nie być dobrze wyważony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.