pavelm Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Witam Chciałbym się dowiedzieć czy to może ktoś z Forum latał dzisiaj (tj. 25.06.) około godziny 19 pod tamą zalewu w Dobczycach koło Krakowa rzecz jasna (może są jakieś drugie). Udało mi się zobaczyć dwa górnopłaty (może było więcej?) i korkociągi w ich wykonaniu Byłem tam przejazdem na rowerze, bo sam mieszkam dosyć niedaleko. Fajnie było by z kimś polatać, tym bardziej, że nie znam żadnego modelarza z mojej okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Na pewno ktoś latał xD Sami tam lataliśmy w niedziele Tam lata modelarnia z Dobczyc Link do ich strony www ; http://www.mgokis.dobczyce.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=75&Itemid=57 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelm Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 To ja szukam modelarni nie wiadomo gdzie, a tutaj praktycznie pod nosem Zadzwonię jeszcze i dowiem się czy jest otwarta przez wakacje, a jak tak to się wybiorę Dzięki za informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.