szalony.kojot Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Witam, chciałbym rozpocząć swoją przygodę z RC. Odziedziczyłem po kims znajomym troche modeli, powiem szczerze chciałbym nauczyć sie nmi latać. Porzebuje pomocy w kwesti ewentualnego doposażenia oraz pomocy w ustawieniu i postawieniu pierwszych kroków w modelarstwie. Posiadam aparaturkę Spektrum dx7s oraz na początek chciałbym nauczyć sie latac na extra 300 EP elektryk Posiadam również modele: Extra 300 s 1600mm Piper J3 Cub 1800mm Extra 540 T 1400mm Śmigłowiec Kyosho Caliber 5 Po wcześniejszym umówieniu - jestem wolny wększoć weekendów. Jeśli ktoś byłby chętny poświęcić chwilę swojego czasu - będę wdzięczny. Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Jak będziesz miał jakieś pytania możesz pisać na PW, cos tam pomogę. Ale w pierwszej kolejności to bym na Twoim miejscu zapakował zabawki w bagażnik i wpadł w weekend np. na Pałacową pogadać z modelarzami na polu. Na pewno sporo by Ci się rozjaśniło już na sam poczatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandyr Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Taaa na Pałacową... z tego co wiem to tam mało kto już lata podobno nie wolno i mandaty się mogą posypać... zapraszam na Stefana Chudoby... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi