szalony.kojot Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Witam, chciałbym rozpocząć swoją przygodę z RC. Odziedziczyłem po kims znajomym troche modeli, powiem szczerze chciałbym nauczyć sie nmi latać. Porzebuje pomocy w kwesti ewentualnego doposażenia oraz pomocy w ustawieniu i postawieniu pierwszych kroków w modelarstwie. Posiadam aparaturkę Spektrum dx7s oraz na początek chciałbym nauczyć sie latac na extra 300 EP elektryk Posiadam również modele: Extra 300 s 1600mm Piper J3 Cub 1800mm Extra 540 T 1400mm Śmigłowiec Kyosho Caliber 5 Po wcześniejszym umówieniu - jestem wolny wększoć weekendów. Jeśli ktoś byłby chętny poświęcić chwilę swojego czasu - będę wdzięczny. Pozdrawiam Michał
miruuu Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Jak będziesz miał jakieś pytania możesz pisać na PW, cos tam pomogę. Ale w pierwszej kolejności to bym na Twoim miejscu zapakował zabawki w bagażnik i wpadł w weekend np. na Pałacową pogadać z modelarzami na polu. Na pewno sporo by Ci się rozjaśniło już na sam poczatek.
bandyr Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Taaa na Pałacową... z tego co wiem to tam mało kto już lata podobno nie wolno i mandaty się mogą posypać... zapraszam na Stefana Chudoby... Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi