piotrf3j/m Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 drodzy koledzy modelarze dostałem od kolegi symulator g3 i planuje kupić Mikroprocesorowy interfejs port com -HITEC. Inni modelarze mówią mi że na real flight nie za działa, bo to jest wejście inne niż usb czy to prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Skoro dostałeś, to w komplecie powinien być interfejs. W trakcie instalacji program prosi o podanie numeru podanego na obudowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrf3j/m Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 nie ja od kolegi pożyczyłem bez interfejsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 oryginal czy pirata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 oryginal czy pirata? gupie pytanie... :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrf3j/m Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 No szczerze to pirat ale działać działa bo jest crack tylko już zmieniamy sens ja się tylko pytałem czy kabel z wejściem com działa w real flight g3 :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Nie, pytasz się jak coś ukraść :evil: Tylko ty udajesz, że tak nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.