daimon Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 mam heli mini san huan koszt okolo 60.zl piankowy mam transmiter z kabelkiem ktory sie podloncza do heli. nie mam instrukcji kombinuje jak naladowac to cudo by latalo ale jak? tranmiter chyba chodzi bo sie pali czerowna dioda kiedy podlanczam do heli a chwile pali sie zielona....ile mam laodwac,czy ona ma sie caly czas palic ta zelona...ja chce polatac kto pomoze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bh91 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witaj. Znalazłem coś takiego: http://www.modelarskiswiat.pl/sklep/product_info.php?products_id=168 Zobacz gdzie się podłączyło ten kabelek i podłącz go - zobacz jak zareaguje aparaturka kiedyś dawno dawno temu ładowałem taką zabawkę 15 minut, ale nie pamiętam jaki był tam akumulatorek. Powodzenia! P.S. Po włączeniu lampka powinna świecić na inny kolor a po naładowaniu wracać do czerwnonego albo mrygać czy coś - posiedź poczekaj i zobacz co wyniknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.