Sebo Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zastanawiam się nad kupnem tych serw bo ich parametry i cena są ciekawe. W sam raz do większych modeli.Ktoś może coś powiedzieć na ich temat. Dane techniczne : -waga : 41g, -wymiar : 40.5x20x38.5mm, -moment obrotowy przy 4.8V : 6.4kg-cm, -moment obrotowy przy 6.0V : 7.2kg-cm, -czas reakcji przy 4.8V : 0.13 sec / 60stopni, -czas reakcji przy 6.0V : 0.10 sec / 60stopni. http://rcsklep.pl/product_info.php?cPath=31_58&products_id=409 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Miałem kilka serw tej firmy, nie pamietam symboli, ale troche mocniejsze niz te o które pytasz. Na początku są ok, potem szybko dostaja luzów a i w elektronice coś czasem szwankuje. Nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziblyy Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 jak mam takie jedno serwo chyba tylko 630 ma numer nie pamiętam bo naklejka mi gdzieś uciekła ale po wymianie trybów na metalowe działa jak należy do samochodu mi wystarcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.