GooToSleep Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Jestem nowy w świecie modelarstwa bardzo mnie to zafascynowało :jupi: i mam pytanie czy samochód Carson Attack jest dobry na początek ? Jakie ma + i - waszym zdaniem oto zdjęcia abyście skojarzyli o który model chodzi http://www.rchobby.co.uk/attack_201160.jpgp/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Powiedz mi co ty wyprawiasz? :twisted: Zakładasz konto, nie spodobał ci się "krawat" to zakładasz drugie. Piszesz post potem taki sam drugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Też tego trochę nie rozumiem :roll: :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.