Wojteq Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Od 27.06.2008r. do 29.06.2008r. (piątek, sobota, niedziela) odbędą się Mistrzostwa Polski F4C oraz F4B we Włocławku. Szczegółowe informacje na stronie aeroklubowej: http://www.aeroklub.wloclawek.pl/index.php?ful=1&id=163&sit=3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteq Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Fotorelacja z zawodów: http://www.aeroklub.wloclawek.pl/galeria.php?id=77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodek Ulas Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Wojteq może znasz wyniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteq Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Wyniki mogę podać z pamięci Niestety nie znalazłem nigdzie ani sam nie otrzymałem oficjalnych wyników. No to tak: F4C 1. Marek Dąbrowski 2. Robert Makowski 3. Michał Wójcik 4. Wojciech Bajor 5. Śliwiński Piotr 6. Śliwiński Marian Dalej niestety nie pamiętam w każdym razie zawodników w F4C było 11. W F4B nie znam nazwisk ale wiem tylko tyle że dużym zdziwieniem było to że Pan Marian Kaziród miał 2 miejsce. Gdy tylko gdzieś znajdę oficjalne wyniki odrazu podam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Wyniki uwięzi F 4 B juniorzy: 1 Maciej Nowakowski Aer. Poznański 2 Mateusz Jędrzejewski Awiatik GDK Sośno 3 Kamil Bernatek Awiatik GDK Sośno 4 Szymon Kucharski Awiatik GDK Sośno 5 Łukasz Hejwosz Aer. Poznański pierwsza trójka na podium, i to właśnie oni będą reprezentowali nasz kraj na Mistrzostwach Świata Makiet we Włocławku od 11 lipca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodek Ulas Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Gratulacje Wojtek .widzę że sędziowie teraz cie docenili :wink: Gratulacje dla całej drużyny KML AWIATIK Zawsze wyniki były na stronie zawodów a teraz coś się zacięło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczas Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 bo wiatry nie sprzyjały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOBAS Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 a tak na marginesie jestem ciekaw kiedy Włocławek wróci na mapę imprez w F4 :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.