Princes Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Witam Mam pytanie odnośnie takiego tematu . Posiadam apkę aurorkę 9 i chcę aby monitorowanie na ekranie nadajnika było zgodne z napięciem pakietu w modelu.Problem w tym ,że aurora wskazuje tylko odczyt 5,2 v dlatego ,ze BEC nie puszcza wiecej prądu .Wiec jak to zmienić aby na wyświetlaczu pokazywał się aktualny stan pakietu w modelu ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Princes Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 OK Temat rozwiązany !!! "Wygrzebałem" w sieci to co chciałem !Potęga internetu jest nieograniczona ,a pomoc dzięki YT jest bezcenna !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekOstrow Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Kolego co tam wygrzebałeś w sieci w tym temacie. Bo też mam ten problem ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Princes Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Dokładnie właśnie to wygrzebałem...i zrealizowałem w praktyce ...Działa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wacek.matuszak Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Przepraszam -napisałem bzdury , sam sobie się dziwię,!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi