janegab Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Koninski kolejny zboczeniowy .."ZAWROT GŁOWY..."...wszystkie kierunki.. miejscowka znajduje sie na polnoc od Sompolna / Wierzbinek/ objechałem ją dokladnie dzxiś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_321 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 cześć Ściśle mówiąc - objechałeś czy oblatałeś ? Chętnie podjechałbym z Płocka na próbne loty w nowej miejscówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Miejscowkę objechałem i oblazłem pieszo / wracając z Mechelinek/ najwa.zniejsze ,że znalazłem dojazd nie zawsze dogodny i nie ma chyba monitoringu. Przyjezdzaj.. mam miejscówek multum startuję w niedzielę dzwon co i jak 504 622 016. Zapraszam chetnych myślę pojechać na Jeziorsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_321 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Dzięki za zaproszenie tylko te prognozy na niedzielę nie napawają optymizmem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Dzięki za zaproszenie tylko te prognozy na niedzielę nie napawają optymizmem... Przyjeżdzaj ,,dziś pieknie latałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi