Bart_007 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Czy ktoś wie jaka jest polaryzacja wtyku DC ? Chcę kupić cos takiego http://www.allegro.pl/item388836847__ladowarka_do_pakietow_9_6v_najtaniej_.html i nie wiem czy polaryzacja będzie zgodna Bart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 W Graupnerach plus jest na zewnątrz a minus w środku, ot taki idiotyzm Graupnera.Mowa oczywiście o wejściu ładowania w nadajniku.Napisz jakiej pojemności masz pakiet w nadajniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart_007 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Pakiet to Ni-Mh 1700 mAh. No ale widzę że zamiast przerabiać wtyczkę prościej mi ędzie kupić miniladder 2 droższą o około 10 zł. A tak coś czułem że musi być kruczek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.