Leszekm35 Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Witam kolegów Dzięki uprzejmości mojego sąsiada który dba o niską trawę na łące znalazłem miejsce blisko domu do treningów:) Nie dawno 22.05.2016 wpadli polatać koledzy z Zembrzyc ( Janek, Dominik, Łukasz) Poza małymi usterkami jakie wynikły na łące loty można powiedzieć prawie udane:) Janek przyjechał z piprem 3,6 metra , Dominik z dwoma piperkami i ja ze swoim PA18 2,7 metra , Łukasz ze swoim Diablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Muszę przyznać że było ciekawie i faktycznie przygody się przytrafiały Nikt nie zrobił zdjęcia mojego Diablotina ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 No właśnie Łuksz jak dodawałem zdjęcia to się kapnąłem że go nie mam na zdjęciach ale nadrobimy to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 W dniu dzisiejszym pomimo wyjazdu na większość dnia do teściowej do Katowic po powrocie starczyło czasu na polatanie u siebie Dzisiaj w powietrzu był piper PA-18 , wykonał około 8 lotów. Loty super warunki idealne . Można powiedzieć , że kibicowałem naszym z powietrza hehe ps. sąsiad poszerzył łąkę o drugie tyle, co było miłym zaskoczeniem zrobiło się jeszcze więcej miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi