Leszekm35 Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 Witam kolegów Dzięki uprzejmości mojego sąsiada który dba o niską trawę na łące znalazłem miejsce blisko domu do treningów:) Nie dawno 22.05.2016 wpadli polatać koledzy z Zembrzyc ( Janek, Dominik, Łukasz) Poza małymi usterkami jakie wynikły na łące loty można powiedzieć prawie udane:) Janek przyjechał z piprem 3,6 metra , Dominik z dwoma piperkami i ja ze swoim PA18 2,7 metra , Łukasz ze swoim Diablo
Łukasz.S Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Muszę przyznać że było ciekawie i faktycznie przygody się przytrafiały Nikt nie zrobił zdjęcia mojego Diablotina ?
Leszekm35 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2016 No właśnie Łuksz jak dodawałem zdjęcia to się kapnąłem że go nie mam na zdjęciach ale nadrobimy to
Leszekm35 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2016 W dniu dzisiejszym pomimo wyjazdu na większość dnia do teściowej do Katowic po powrocie starczyło czasu na polatanie u siebie Dzisiaj w powietrzu był piper PA-18 , wykonał około 8 lotów. Loty super warunki idealne . Można powiedzieć , że kibicowałem naszym z powietrza hehe ps. sąsiad poszerzył łąkę o drugie tyle, co było miłym zaskoczeniem zrobiło się jeszcze więcej miejsca
Rekomendowane odpowiedzi