DARIUS1 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Witam Szukam miejsca do latania spalinami w okolicach między Wejherowem a Lęborkiem do tej pory latałem na starym lotnisku wojskowym Lędziechowo ale postawili tam 30 wiatraków i teraz lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Witam Szukam miejsca do latania spalinami w okolicach między Wejherowem a Lęborkiem do tej pory latałem na starym lotnisku wojskowym Lędziechowo ale postawili tam 30 wiatraków i teraz lipa Mam na imię Tomek. Mieszkam w Rumii ale większość czasu spędzam na działce pod Lęborkiem. Lotnisko mamy w Nowej Wsi Lęborskiej. Od czasu do czasu korzystamy z lotniska w Siemirowicach. Jutro po południu wracam do Lęborka to mogę skręcić do Gniewina. Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Dzięki za odzew Ja w tej chwili jestem w Brukseli ale fajnie że się odezwałeś jak będę w kraju to umówimy się na loty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi