nathan Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Dzień dobry, Nazywam się Marcin Gałczyński, mieszkam w małej wsi niedaleko Otwocka. Mam 34 lata, na co dzień jestem statecznym ojcem małej Ady i kierownikiem wdrożeń IT w fabryce czekolady. Modelarstwem RC zająłem się rok temu. Posiadam i bawię się MTA-4 S50, a na liście zakupów zabawek jest jeszcze on-road i helikopter, oraz - tym razem na poważnie - dron, jako wsparcie dla żony w jej pracy fotografa weselnego. W RC, ponad czystą frajdę z jazdy, chciałbym połączyć ze swoimi zainteresowaniami technologiami informatycznymi oraz układami mikroprocesorowymi. Marzy mi się aby mój MTA-4 pojechał kiedyś wyznaczoną trasę sam, wrócił, a w tym wszystkim nie wjechał w żadną przeszkodę. Buduję mały zestaw komputerowy który miałby zrealizować to zadanie Bardzo się cieszę że znalazłem aktywne, żywe forum RC i liczę na nawiązanie nowych kontaktów! --pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi