ecik Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Niby głupi wyłącznik, a źle zamontowany i odrazu kret. A poza tym to PZL 11c jest cało laminatowa i jest dość agresywna w pilotażu. Więcej na stronie www.prolot.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Piotrek, załóż wyłącznik tam gdzie ja - wtedy nawet jak będziesz chciał będzie Ci trudno go przestawić Co do agresywności w locie potwierdzam (kurcze, ja miałem expo włączone :shock: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ecik Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 W kolejnych PZLkach przeniosłem wyłącznik w inne miejsce tam gdzie ręką przy wyrzucie nie sięgam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.