postallll Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Witam serdecznie wszystkich modelarzy zajmuję się modelarstwem mniej więcej od 18 roku życia lecz dopiero od nie dawna rozpocząłem przygodę z modelami latającymi Pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Skoro masz takie doświadczenie, to napisz coś więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postallll Opublikowano 16 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 co tu wiele pisać ;p wcześniej to były modele samochodów rc i brałem udział w zawodach w Toruniu głównie rajdy rc i rallycross a teraz rozpoczęta przygoda z modelami latającymi obecnie mam easy glider pro multiplexa, nowy nabytek hammer blejzyka i zrobiona z podkładów pod panele ekstra300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Witamy na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi