guma1975 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Witam serdecznie wszystkich pozytywnie zakręconych swoją pasją i nie tylko. "Latam" z lutownicą już od 9 roku życia, modelarstwem - dopiero zaczynam.... jest kilka chińskich dronów i śmigłowców lecz to gotowe zabawki... pora sklecić coś własnego... pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/15944-regulamin-polskiego-forum-modelarzy-rc/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma1975 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 ten na zdjęciu to ja tylko pytanie ma być foteczka z modelem którego jeszcze nie zrobiłem? czy coś przeoczyłem... chętnie pomogee kolegom w pytaniach o ładowarki niestety nie mogę odpowiadać... proszę o jakieś naprowadzenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Profil jest już odpowiednio uzupełniony ...więc... witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi