TomekW Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Mam problem z doborem kołpaka do silnika ASP15. Silnik ten będzie pracował ze śmigłem 7x4 (zalecanym przez producenta) w małym trenerku. Na stanie mam kołpaczek o średnicy 51mm, ale boje się że do tego silnika będzie zbyt duży i odbierze zbyt dużo ciągu śmigłu. Czy osoby o większym doświadczeniu mogłyby rozwiać moje wątpliwości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 ja w tym silniku w modelu wilga zastosowalem kolpak o srednicy ok 38mm i taki jest w sam raz http://img160.imageshack.us/img160/6532/obraz001vr5.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Wymieniłem swój kołpak na 38mm, dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 no problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.