KM007 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Gdzie lepiej kupowac w himodel czy towerhobbies, oraz gdzie jest mniej opłat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredzio Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Zadałeś pytanie z kategorii "czy lepiej jadąc w KFC czy McDonald?".... Sklepy znajdują się poza granicami kraju, więc pojawia się kwestia sposobu płatności. Osobiście nie widzę dużego podobieństwa w asortymentach wymienionych sklepów, ale jak kupowałem aparaturę to z himodel. W przeciwieństwie do amerykanina chińczyk zaniży Ci fakturę, więc nawet jak się na cło wpakujesz(a z usa zawsze mi na cło lądują) to opłaty będą mniejsze. EDIT. Kojot oczywiście ma rację - mea culpa. Poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 of-topic amerykańców chinol chinol, żydek, polaczek, ruski, pepik.. A czemu nie Chińczyk, Amerykanin, Polak :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.