JarekJ121 Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Witam poszukuję pilota z okolic Sochaczewa do oblatania modelu pozdrawiam Jarek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekJ121 Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Spokojnie jak się rozbije nikt nie będzie ponosił żadnych kosztów jeszcze nie latałem a przydałby się ktoś kto by pokierował pokazał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Do Żyrardowa zapraszam A w jakim mode latasz i co to za model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekJ121 Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Witam do Żyrardowa nie pojadę ponieważ mam aktualnie zerwany mięsień łydki i nie bardzo mam jak pojechać autem model to T 28 Trojan 1400 mm mode 2 radio Turnigy 9xr Jak coś to dzwońcie 513728708 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekJ121 Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Dziękuję wszystkim już nie aktualne. Proszę o usunięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi