lezak95 Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Witam, chciałbym się zapytać jaki model byłby najlepszy? Nigdy nie latałem modelem rc, mam do wydania 300zł znalazłem takiego taniego nie wiem czy byłby dobry? http://allegro.pl/item389578914_samolot_b29_superforteca_bombowiec_r_c_okazja_.html Jak myślicie? Jak się nie nadaje to proszę o radę jaki byłby lepszy do 300zł?? Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł.X Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Witam. Na tym co podałeś napewno niczego się nie nauczysz. Jeżeli nigdy nie latałeś to proponuję zacząć od motoszybowca o rozpiętości 2m, albo od jakiegoś prostego trenerka. Dobrze by było żebyś z kimś zaczął naukę kto już potrafi dobrze latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Nie zadawaj pytań, na które już dawno odpowiedziano w tym dziale. Czytaj :!: :!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.