JankeS_Toruń Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Witam wszystkich serdecznie! Na imię ma Krzysztof, pochodzę z Torunia. Od zawsze interesowałem się lotnictwem - szczególnie wojskowym Najwięcej czasu przeznaczyłem na opanowanie symulatora F-16C (BMS 4.33) będąc aktywnym pilotem w 13 Wirtualnej Eskadrze Lotnictwa Taktycznego (13welt.pl). Ostatnio zainteresowałem się modelarstwem, kiedy zobaczyłem loty FPV z OSD z F-16 Zająłem się budową pierwszego modelu latającego w życiu - tj. latającego skrzydła FPV49 pod kątem takich właśnie lotów. Sam jestem ciekaw jak potoczy się ta przygoda. Pozdrowienia dla wszystkich raz jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Krzysztofie, po co Ci drugie konto? Zakładałeś już jedno... activgsm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JankeS_Toruń Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgadza sie to moj stary nick, ktorego juz nie używam. Czy musze kasować stare konto? W ogole nie korzystałem na tym loginie z forum. Jesli mozna prosić o skasowanie tego konta przez admina to bardzo prosze. I sorki za Polskie znaki ale pisze z telefonu teraz. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JankeS_Toruń Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgadza sie to moj stary nick, ktorego juz nie używam. Czy musze kasować stare konto? W ogole nie korzystałem na tym loginie z forum. Jesli mozna prosić o skasowanie tego konta przez admina to bardzo prosze. I sorki za Polskie znaki ale pisze z telefonu teraz. Pozdrawiam. Panowie Administratorzy da radę zrobić porządek z tym drugim nie używanym kontem i aktywacją obecnego? Przepraszam za kłopot i liczę na pozytywne mojej prośby. Pozdrawiam raz jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Witamy na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi