Adekrc Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 Witam wszystkich potrzebuje pomocy bądź osoby która pomogłaby mi na prawić mój Helikopter który niestety się roztrzaskał po ostatnich lotach.Sytuacja mniej więcej wyglądała tak, że posłuchałem się rady sprzedawcy że w momencie gdy zacznie ściągać śmigłowiec do przeszkody mam odłączać moc niestety po takich zabiegach roztrzaskała się zębatka i cały plastik została tylko dioda i silnik czy jest ktoś w stanie mi pomóc to naprawić żeby to latało wiem ze to tylko zabawka o większych rozmiarach ale jakoś się do niej przywiązałem bo to w końcu 1 model ;-) proszę o jakieś namiary lub o rady ;-) Chodzi oczywiście o tył Przepraszam za literówkę w Temacie
PioDabro Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 Po pierwsze nie ten dział. Po drugie 5 minut zajęło mi znalezienie śmigła na allegro: http://archiwum.allegro.pl/oferta/syma-fq777-6cm-smiglo-ogona-tylne-ogonowe-i5672444804.html jest niby do Symy, ale to praktycznie to samo A teraz poświęć chwilę czasu i poszukaj pozostałych części. Sprawdź czy nie podpasują jeszcze części od Syma S032, rozmiarami podobna. Np cały ogon od symy.
Adekrc Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Opublikowano 15 Lipca 2016 a czy przy laczeniu z innymi modelami nie bd problemu przeważania Znalazłem częsci od symy 033G jak dostane cześci dam znać co wyszło ;-)
PioDabro Opublikowano 16 Lipca 2016 Opublikowano 16 Lipca 2016 Sterownik reguluje predkosc silnika ogona do takiej aby wyrownac do poziomu więc drobne raczej różnice nie powinny mieć świerkowego wpływu. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi