areczko Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 Witam Przymierzam się do kupna aparatury i poważnie się zastanawiam nad Hitec - Laser 6 (bez serw). Może ktoś miał już styczność z taką aparaturą i może coś na jej temat sie wypowiedzieć?? Jak to działa, jaki ma zasięg, czy są awaryjne, nie gubi się i czy cena ok 425zł jest dobra ??? A może jest jakiś sprzęt podobny za podobne (lepiej tańszy:)) pieniądze a może nawet lepszy?? Ps. Szukam jakiegoś modelarza do "pomocy" z okolic Ropczyc
kojot Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 Za taką kwotę zdecydowanie nie warto kupować nadajnika bez komputera. Poczytaj proszę to forum, podobne tematy były tu wałkowane kilkadziesiąt razy.
djkamil12_RC Opublikowano 9 Lipca 2008 Opublikowano 9 Lipca 2008 Witam Raczej za tą cene sie nieopłaca kupować nadajnika, ja za 460zł kupiłem Graupner-a mx-12 z odbiornikiem R-700 w idealnym stanie... trzeba przeglądać allegro i "łapać okazje"
areczko Opublikowano 9 Lipca 2008 Autor Opublikowano 9 Lipca 2008 Przeglądnę też podobne tematy tylko jak trochę czasu znajdę. Wiem że na forum zawsze ktoś (co się zna) pomoże no bo ja się jeszcze modelarstwa uczę (a jest czego) no a koszty bądź co bądź nie są małe żeby przepłacać Pozdrawiam
slawko_k Opublikowano 9 Lipca 2008 Opublikowano 9 Lipca 2008 używaną za 150 powinieneś wyrwać ale też odradzam bo to bardzo prosty nadajnik i nierozwojowy.
Tost Opublikowano 9 Lipca 2008 Opublikowano 9 Lipca 2008 jednym slowem nie oplaca sie. Trzeba się czaic na okazje. ja swoj extra (jak dla mnie)sprzet skompletowalem za 400zł. Mam na mysli Futaba 6EXHP i odbiornik corona 8kan z synteza. Nadajnik uzywka, stan bdb , odbiornik nowka. A tam masz za wiecej komplet bez komputera, jak juz ktos napisał - kompletnie nierozwojowy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.