umin Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Witam, od dzieciństwa interesuję się lotnictwem, a teraz postanowiłem wybudować swój pierwszy zdalnie sterowany model. Z góry dziękuję za wszelką pomoc i dobre rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umin Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Przepraszam za post pod postem, ale upłynęły cztery dni od poprzedniego postu, a nie otrzymałem żadnej odpowiedzi mimo aktywności moderatorów tym dziale. Bardzo proszę o zaakceptowanie powitania lub informacje o niedopełnieniu formalności. Umin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Gdańsk, Gdynia czy Sopot? http://pfmrc.eu/index.php?/topic/15944-regulamin-polskiego-forum-modelarzy-rc/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umin Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Myślałem, że taka informacja wystarczy, ale mieszkam w Gdyni. Umin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 "1. Każdy z członków forum zobowiązany jest bezwarunkowo podać następujące dane:- imię- wiek, datę urodzenia- miejscowość pobytu ( zamieszkania)Obowiązek ten dotyczy zarówno użytkowników już zarejestrowanych, jak i nowo przybyłych." Proponuję przeczytać regulamin forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umin Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Odpowiednio z edytowałem informacje o sobie w profilu, ale podam je jeszcze tutaj. Mam na imię Michał mam 15 lat i mieszkam w Gdyni. Dziękuje za pomoc w przyjęciu do społeczności forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 "Skąd : trójmiasto" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umin Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Już poprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umin Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Czy mógłbym prosić o wskazanie ewentualnych dalszych błędów w rejestracji lub przyjęcie do forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi