leech10 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Hej Kupilem sobie V911. Podczas przeglądania funkcji aparatury zauważyłem, ze jak wychyle lewy drążek max e lewo to na wyświetlaczu pojawiają sie 3 kreski. Jak na max w prawo wychylę to pojawiaj się 2. W locie tak mocno nie próbowałem bo bym go rozbil. Czy to jest jakiś problem z aparaturą? Pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 A trymery na zero masz wszystkie ??? Może to to kłamie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech10 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Hej Tak. Je wyzerowałem. Może dźwignia jest uszkodzona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 A wiesz że możesz przełączyć między małymi wychyłami i większymi ? Może na małych nie dobija do końca ? Hmmm ale to raczej w obie strony by tak samo wskazywało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech10 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Hej Mode 2 daje 4 kreski w jedną i 3 w drugą stronę. Jak skręce na max to albo zatrzymuie śmigło ogonowe albo go szybciej rozkręca. W powietrzu dzieje się to dla mnie dość szybko i Trudno określić czy działa prawidłowo czy nie. Dziś wyjde z nim na dwór to może więcej wychwycę bo w mieszkaniu mam obawy żeby go nie rozwalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luko Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Na wietrze będzie nim ciężko polatać, ponieważ jest bardzo wrażliwy na wszelkie podmuchy powietrza. Najważniejsze w tym wszystkim jest to, żeby po podniesieniu na wysokość 1,5m i puszczeniu drążków w miarę nie uciekał. Wiadomo lekki dryf zawsze będzie i to nic złego. Jeżeli tak jest to wszystko jest dobrze i nie ma się co przejmować jakimiś kreskami na wyświetlaczu aparatury. Przypominam, że to tani chiński wynalazek a nie markowy sprzęt za kilka tysiecy gdzie spodziewamy się super kosmicznej precyzji. Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech10 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Hej Na wysokości lekko dryfuje ale nie ucieka. Aha wypadają mi ciężarki z flybara. Czy mogę je przykleić jakos? Czy jest to dopuszczalne Pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luko Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Tak, możesz przykleić ale najważniejsze jest żeby nie zmienić wyrażenia tego elementu. Skoro Ci nie ucieka to wszystko z nim w porządku. Lataj ile wlezie. Konstrukcja jest pancerna, ja z kolegą robiłem na dwa takie combat :-), jedynie łopaty łatwo połamać i czasem może się wyciąć wał główny. Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech10 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Hej Dzieki. Tylko strasznie trudno tym startować. Znosi go. Jak z reki na wysokości puszcze to jest ok. Z ziemi mi ucieka na bok. Dwuwirnikowiec leciał prawie pionowo. Ale czytałem ze jednowirnikowe tak mają. Trudno opanować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Bo trzeba odważnie go poderwać ,nie tak na 1/4 gwizdka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech10 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Hej Byłem z nim na dworze. I niestety on nie chce wogóle do przodu latać. Do tyłu poleci na boki słabo a do przodu nie poleci szybciej niż idacy człowiek. Wiatru nie było. Byłem w osłonietym miejscu. W domu tez słabo do przodu lata. Jak lekko go obrócę wokół własnej osi to jakoś wybije do przodu ale nie jak wychylę dźwignię lotu w przód. Serwa chodzą we wszystkie strony. Nadmienie że dwuwirnikowiec z biedronki latał dużo szybciej w przód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Na tarczy przestaw snapy chyba na te kuleczki co przy samej tarczy są wtedy będzie latał agresywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech10 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Hej Niestety helikopter sie uszkodził. W ogóle nie wystartuje. Kreci smiglami ale piszczy jakos dziwnie i nawet się nie podniesie. Nie ma sily w ogóle. Nie znam sie na tym kompletnie. Czy znacie może jakiś dobry serwis w okolicach Katowic? Kogoś kto mógłby mi z tym pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luko Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Nie wiem jak Ci się udało popsuć V911, skoro ja swoim tłukłem o wszystko co było w domu i go nie zabiłem. Zrób jakieś zdjęcia czy coś, może pomożemy. Ewentualnie epheli.pl, ale raczej też nikt z fusów nie będzie wróżył. W Dąbrowie Górniczej jest Boble.pl, w Katowicach mają też sklep. Pewno pomogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi