Bartek2220 Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Witam.Tak jak w temacie chciałbym się dowiedzieć czy jest jakaś metoda na usunięcie kleju CA z oracoweru.A więc tak,klejąc statecznik do kadłuba klejem super glue z boku zrobiła mi się malutka dziurka :crazy: :crazy: wogóle nie mam pojęcia z kąd :roll: Szybko sie zoriętowałem co i jak i gdy szybko chciałem wyrzucic ten klej ,pech chciał i kropla spadła na statecznik :evil: No i tak teraz mam taką ochydną plamę a CA :evil: A na najgorsze jeszcze na spodnie poleciało ale one były juz przeznaczone tylko do spraw modelarskich :wink: Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Ja paskudnie zalałem sobie skrzydło Extrima na sam koniec wklejając kołki, nie zauważyłem, że CA pociekło z drugiej strony. Usunąłem to rozlepiaczem, po polaniu CA robi się taki galaretowaty i to usuwałem szmatką, trochę trwało, ale prawie nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.