pjk11 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Witam Mam wielką prośbę: czy ktos może zaprojektować skrzydło z profilem KFM do STC? http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=354237 Chodzi mi o to, że wyginanie podkładów pod panele nie wychodzi 11-latkowi, a jest na tyle ambitny że chce to zrobic sam. Wymyśliłem że KFM byłby idealny, bo nie trzeba giąć. Pozdrawiam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 KFM bedzie za ciezkie do tego kadluba , polamie sie pod ciezarem samego skrzydla juz przy ladowaniu, wrecz mlodemu suszarke do wlosow jakis owalny przedmiot jak np. butleka szklana, i niech grzeje depron i zagina delikatnie na butli, lub oklej tasma miejsce profilowania tasma pakowa i zaginaj delitaknie , wtedy depron nie peknie napewno. a najlepiej to pokaz mu jak sie wygina depron , a potem niech probuje sam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi