RCmichal Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Witam wszystkich. Jestem Michał, mieszkam w Katowicach. Nabyłem swój drugi model samolotu i zobaczymy co z tego będzie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabul Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Witam "krajana". Gdzie będziesz latać i kiedy.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RCmichal Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 To jest bardzo dobre pytanie. Dotychczas swoim pierwszym modelem pioneerem latałem u rodziców na mazurach - miałem tam nieograniczoną wręcz przestrzeń. Obecnie nim będę latał muszę uporać się z nowym modelem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabul Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Jak będziesz gotów to Ci mogę podpowiedzieć gdzie latam. Niestety to nie to co Mazury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Witamy na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi