Jedza Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Witam! Mam problem z zębatką ponieważ są wyszczerbione 3 zęby i nie wiem gdzie mogę ją kupić . Zębatka ma 41 zębów i wygląda na orginalną ( tak jak była od początku). Samochodzik jest firmy KYOSHO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 sorry ale nie mogłem się powstrzymać. Jedza poszukaj w necie !!! :devil: to nic nie kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VJ_Adams Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Cześc :twisted: :shock: Wchodzisz na strone www.google.pl Tam jest takie okienko i wpisujesz np zębatka kyosho klikasz taki przycisk SZUKAJ zakasz chwilkę bum masz duzio stron z Twoim zapytaniem przeglądasz strony znajdziesz to co Ci potrzeba znalazłeś? kupujesz Czy to takie kurna trudne jest 11 Przykazanie "używaj GOOGLE" :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.