jedrek Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Witam, mam maly problem. Nie mam programatora, a chcialbym zaprogramowac regulator ADVANCE 40 OPTO plus . Czy to jest mozliwe ? w jaki sposob ? czy moglby ktos udzielic instrukcji ? ( Aparatura FLASH X5 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Kłania się strona producenta, dział download. Czy to naprawdę tak trudno znaleźć :roll: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 dziekuje za zainteresowanie drogi Tomku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Ależ proszę, Bezimienny Niepodpisany (mogę się tylko domyślać, że masz na imię Andrzej). Przed zadaniem pewnych pytań, warto sobie zadać minimum trudu. Mam nadzieję, że znalazłeś tam, co Cię interesowało. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Owszem trud się opłacił, ale niepotrzebny ten sarkazm;) stawiam pierwsze kroki po internecie wiec takie uwagi sa zbyteczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.