Niebo Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Witam! regulamin wymagaa to trzeba się przywitać- choć wolałbym to zrobić na lotnisku ;-) Mam na imię Marcin latam tylko szybowcami i mam najdzieję, że znajdę u was dużo potrzebnych mi informacji do ogarnięcia dużych "maszyn" ;-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 regulamin wymagaa to trzeba się przywitać Proponuję przeczytać jeszcze raz.... dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niebo Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Witam czy chodzi o wpisanie dokładnego miejsca zamieszkania ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niebo Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Proponuję przeczytać jeszcze raz.... dokładnie. przeczytałem i nie znalazłem nic specjalnego? jeśli nadal coś jest źle to proszę o nakierowanie mojej osoby ;-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi