lukaszb Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 Witam wszystkich. Postanowiłem inaczej niż wszyscy nie witać się pierwszym postem a którymś z kolei Wink Więc jestem Łukasz, mieszkam w Bytomiu i mam 17 lat. Modelami zainteresowałem się chwilowo będą w podstawówce, kiedy to wpadłem do kumpla a on pokazał mi katalog Kyosho z roku '92. Lekko mówiąc podpierdzieliłem mu ten katalog i trzymam go do dzisiaj =) Oczywiście cały czas w mojej pamięci siedziały obrazki helików które wtedy obejrzałem ale dla nieletniego duża w tamtych czasach kwota za helik była głównym ograniczeniem, dodatkowo brak jakiejkolwiek wiedzy, dostępu do helika i części itp. Aż tu miesiąc temu nagle mnie natchnęło i przekopałem sieć żądny informacji i trafiłem na forum. Zakupiłem Belta CP W międzyczasie "szkole" się na RealFlighcie G4 - póki co na klawce. Po ciężkiej próbie uciułania na Belta w końcu maszynka do mnie dotarła, chwile potrzymałem ją na gazie i spalił się regiel ... :| Pozdrawiam
TomekW Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 Witaj Łukaszu to na początek a skoro to nie Twój pierwszy post to dostosuj się do regulaminu (avatar!) :twisted:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.