lukaszb Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Witam wszystkich. Postanowiłem inaczej niż wszyscy nie witać się pierwszym postem a którymś z kolei Wink Więc jestem Łukasz, mieszkam w Bytomiu i mam 17 lat. Modelami zainteresowałem się chwilowo będą w podstawówce, kiedy to wpadłem do kumpla a on pokazał mi katalog Kyosho z roku '92. Lekko mówiąc podpierdzieliłem mu ten katalog i trzymam go do dzisiaj =) Oczywiście cały czas w mojej pamięci siedziały obrazki helików które wtedy obejrzałem ale dla nieletniego duża w tamtych czasach kwota za helik była głównym ograniczeniem, dodatkowo brak jakiejkolwiek wiedzy, dostępu do helika i części itp. Aż tu miesiąc temu nagle mnie natchnęło i przekopałem sieć żądny informacji i trafiłem na forum. Zakupiłem Belta CP W międzyczasie "szkole" się na RealFlighcie G4 - póki co na klawce. Po ciężkiej próbie uciułania na Belta w końcu maszynka do mnie dotarła, chwile potrzymałem ją na gazie i spalił się regiel ... :| Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Witaj Łukaszu to na początek a skoro to nie Twój pierwszy post to dostosuj się do regulaminu (avatar!) :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszb Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.