de_szaa Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Jak w temacie, szczegolnie interesuje mnie pits, edge 540 i zelazni. Ew pokaz extry 300L. Podobno pitsem szalal goscio niezle? Pomozcie bo nie mialem okazji byc:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ja też niestety nie miałem okazji tam być... Ewentualnie, jeśli ktoś tam nie widział, to może coś pomoże ten link: http://www.piknik-goraszka.pl/page.php?page_id=2&subpage_id=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_szaa Opublikowano 30 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ja chce video Ma ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolotnik Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ja tez dolaczam sie do prosby, nie mialem jak jechac poniewaz bylem na zawodach w Deblinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_szaa Opublikowano 30 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Jak bym wiedzial ze to wtedy to zamiast skrecac w prawo jak wracalem to bym skrecil w lewo ;D Czlowiek zawsze musi o czyms zapomniec To jak z tym video? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.