Ajasz Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Witam wszystkich zapaleńców modelarstwa.Jestem tutaj nowy..... Hanys z Rudy Śląskiej dokładnie z Goduli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Witoj jak co to kulnij sie na Cyc na karmanskie tam są chopcy z Rudy . Bo modelarnia w Goduli juz zawarto i przeniesiono na Karmanskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajasz Opublikowano 17 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Witam wszystkich zapaleńców modelarstwa.Jestem tutaj nowy..... Hanys z Rudy Śląskiej dokładnie z Goduli Zbudowałem tego Spita z Gazety ale nie potrafię latać potrzebuję pomocy fachowców którzy go ujarzmią....... stoi już gdzieś z 5 lat i serce mi się kraje że jeszcze się nie wzbił...help!!!! Witoj jak co to kulnij sie na Cyc na karmanskie tam są chopcy z Rudy . Bo modelarnia w Goduli juz zawarto i przeniesiono na Karmanskie. Kaj jest tyn CYC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/44424-modelarze-z-rudy-%C5%9Bl%C4%85skiej/ Ktoś CI pomoże Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi