Ajasz Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 Witam wszystkich zapaleńców modelarstwa.Jestem tutaj nowy..... Hanys z Rudy Śląskiej dokładnie z Goduli
Francka Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 Witoj jak co to kulnij sie na Cyc na karmanskie tam są chopcy z Rudy . Bo modelarnia w Goduli juz zawarto i przeniesiono na Karmanskie.
Ajasz Opublikowano 17 Września 2016 Autor Opublikowano 17 Września 2016 Witam wszystkich zapaleńców modelarstwa.Jestem tutaj nowy..... Hanys z Rudy Śląskiej dokładnie z Goduli Zbudowałem tego Spita z Gazety ale nie potrafię latać potrzebuję pomocy fachowców którzy go ujarzmią....... stoi już gdzieś z 5 lat i serce mi się kraje że jeszcze się nie wzbił...help!!!! Witoj jak co to kulnij sie na Cyc na karmanskie tam są chopcy z Rudy . Bo modelarnia w Goduli juz zawarto i przeniesiono na Karmanskie. Kaj jest tyn CYC
qba Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/44424-modelarze-z-rudy-%C5%9Bl%C4%85skiej/ Ktoś CI pomoże Witaj na forum
Rekomendowane odpowiedzi