Norbert Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Czy ktoś zamawiał coś w tym sklepie? Szukam najtańszej opcji zakupu np DJI Phantom 3 Advanced v2 i baterii do niego. Cena baterii prawie połowa tego co w PL. Model też sporo taniej niż w rodzimych sklepach. Wcześniej ( 7 lat temu ) zakupy robiłem w hobbyking i złego słowa nie powiem ale tutaj ceny lepsze... Zna ktoś ten sklep? Warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Firma którą zamawia za Ciebie z Chin, imo lepiej samemu zamówić bez pośredników. BTW strasznie się napaliłeś na DJI a są jeszcze inne alternatywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Jaki w takim razie sklep polecisz gdzie będzie pewnie i tanio? BTW faktycznie DJI mnie troszkę "urzekło"...bo ma to czego oczekuję jak już mam wydać sporą gotówkę. DObra kamera, duży zasięg i podgląd oraz masę bajerów, czas lotu. Jakie inne alternatywy masz na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi