Adrian Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Hej jak obrócić oś w silniku (KEDA A22-15M) tak aby umieścić go za wręgą silnkową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 odkręcasz śrubkę i wytłaczasz w imadle ośkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Myslałem ze go uszkodze jesli przyłoże większą siłe, ale skoro mówisz zeby użyć imadała to juz dam sobie rade. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Witam mam ten silnik i następujący problem: po dodaniu gazu silnik zaczyna natychmiast się kręcic i po chwili słychac wyraźnie jakby świst i silnik łapie wieksze obroty. Tak jak gdyby załączał się drugi bieg. Dzieje się tak nie zależnie od ustawienia hamulca. Silnik pracuje z rglem 25A Dynam. Problem z zasilaniem raczej wykluczam, bo sprawdzałem już na trzech pakietach. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Sprawdz ustawienia regla - moze masz ustawiony soft start ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.