Adrian93 Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 witam mam pytanie posiadam taki pakiet jest on od formuły 1 bmw. Chciałbym podłączyć li-po ale nie wiem jak i czy można. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
PiotrEryk Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Wiesz na jakie napięcie jest odczep do zasilania elektroniki? Można byłoby spróbować wziąć zasilanie z ze złącza balancera. Czerwony i czarny to pełne zasilanie 12V na silnik i serwo kierunku. Odczep jest na zasilanie elektroniki.
Adrian93 Opublikowano 2 Października 2016 Autor Opublikowano 2 Października 2016 na oryginalnym odbiornika jest 9,8v niebieski 12v czerwony a gnd. tylko po co ten niebieski? zasila odbiornik czy co? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka na oryginalnym odbiornika jest 9,8v niebieski 12v czerwony a czarny gnd. tylko po co ten niebieski? do zasila odbiornik czy co? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
PiotrEryk Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Tak, tak miałem w paru zabawkach, tylko odczep szedł na 6V. Trzeba by spróbować, czy będzie pracować przy 7,2V, czyli odczepie z drugiego ogniwa.
Adrian93 Opublikowano 2 Października 2016 Autor Opublikowano 2 Października 2016 trochę bez sensu jest to wymysloneale, cóż nie moja wina. udało mi się naładować pakiet poprzez czarny i czerwony ale i tak zabawka nie ma siły trzeba zmienić wszystko. dzięki za odp Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
PiotrEryk Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Czemu bez sensu? Ja jeździłem takim dużym modelem właściwie zabawką długości chyba ze 40cm na pakiecie 800mAh 111V LiPo.
Rekomendowane odpowiedzi