Adrian93 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 witam mam pytanie posiadam taki pakiet jest on od formuły 1 bmw. Chciałbym podłączyć li-po ale nie wiem jak i czy można. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrEryk Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Wiesz na jakie napięcie jest odczep do zasilania elektroniki? Można byłoby spróbować wziąć zasilanie z ze złącza balancera. Czerwony i czarny to pełne zasilanie 12V na silnik i serwo kierunku. Odczep jest na zasilanie elektroniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian93 Opublikowano 2 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 na oryginalnym odbiornika jest 9,8v niebieski 12v czerwony a gnd. tylko po co ten niebieski? zasila odbiornik czy co? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka na oryginalnym odbiornika jest 9,8v niebieski 12v czerwony a czarny gnd. tylko po co ten niebieski? do zasila odbiornik czy co? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrEryk Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Tak, tak miałem w paru zabawkach, tylko odczep szedł na 6V. Trzeba by spróbować, czy będzie pracować przy 7,2V, czyli odczepie z drugiego ogniwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian93 Opublikowano 2 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 trochę bez sensu jest to wymysloneale, cóż nie moja wina. udało mi się naładować pakiet poprzez czarny i czerwony ale i tak zabawka nie ma siły trzeba zmienić wszystko. dzięki za odp Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrEryk Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Czemu bez sensu? Ja jeździłem takim dużym modelem właściwie zabawką długości chyba ze 40cm na pakiecie 800mAh 111V LiPo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi