Dobek Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Zrobiłem ostatnio szybowiec z zestawu Model Making "MŁODZIK ". Lata bardzo ładnie, jest stabilny w locie. Niestety ja już zaliczyłem kreta (złe przygotowanie do lotu). Straty niewielkie, odpadły tylko uszy:). A co do tego przygotowania do lotu to nie ten model miałem ustawiony w nadajniku co skutkowało rewersem steru wysokości i kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Może coś więcej o tym szybowcu? Jak się zachowuje w powietrzu? Radzi sobie z wiatrem? (oczywiście bez silnika ) Ciężko go przeciągnąć? Mało można się dowiedzieć o nim z tego co pisałeś. Niewiem czy tylko mnie ale nie wyświetla mi się zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniol310 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 mam taki sam kadłub i mam takie pytania: jakie masz skrzydło (długość, cięciwa) jakie masz wymiary sterów ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.